Як зберігати невикористані шини?

зберігання шин львів

Невпинно наближається довгоочікувана весна. Хоча температура вранці опускається навіть нижче нуля, можна дуже потихеньку замислитися про заміну шин. Що робити із зимовою гумою влітку? Кидати їх у кут підвалу чи гаража — не обов’язково найкращий план.

Переважна більшість водіїв відповідно до рекомендацій змінюють шини на зимові та літні. Однак не всі правильно поводяться з тими, якими не користуються на даний момент. Зберігання шин у неналежному стані може призвести до того, що восени нам знову доведеться скорочувати свій бюджет за рахунок видатків на новий комплект зимової гуми.

Найголовніше – не залишати шини надовго на відкритому повітрі. Навіть покрівля не вирішить проблеми. Якщо шини залишити на повітрі протягом місяця, можуть з’явитися перші тріщини.

Приміщення, яке ми вибираємо для зберігання, має бути перш за все сухим, але з доступом до вентиляції. Також важливо, щоб туди не потрапляли сонячні промені, тому що від них шина старіє швидше. Температура, за якої ми триматимемо наші шини, має бути від 10 до 20 градусів за Цельсієм. Також важливо не ставити шини надто близько до джерел тепла.

Для покращення якості зберігання варто ретельно вимити та висушити шини перед їх зберіганням. Якщо ми маємо шини без дисків, ми повинні тримати їх у вертикальному положенні. Іноді рекомендується перевертати колесо. Тоді ми уникнемо деформації бортів гуми. У свою чергу гумки з ободами слід тримати в горизонтальному положенні. Ви можете покласти один поверх іншого. Важливо, щоб шини не ставилися прямо на підлогу, тоді вони піддаються впливу небезпечних речовин.

Є також простий спосіб не турбуватися про наші шини. Дедалі більше людей використовують сховище у професійних послугах на автосервісі. Адже не у всіх, особливо проживаючих у місті, є доступ до гаража або іншого місця для зберігання шин. Це не величезні витрати. Зазвичай за таку послугу ми платимо кілька сотень гривень.

Сезонне зберігання шин Львів

Автосервіс Арія Моторс, що знаходиться за вдресою Городоцька, 306 пропонує послуги по зберіганню шин та дисків у Львові. Зберігаються шини в спеціально відведеному для цього приміщенні без доступу сонячного світла і різких коливань температури. Наші склади знаходяться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Зручне розташування складів дозволяє без проблем дістатися до нас з будь-якої точки міста. Також, надаються швидкі послуги шономонтажу, технічного огляду та ремонт автомобіля.

Комментарии запрещены.