Який інструмент знадобиться для рихтування кузова без фарбування

На станціях технічного обслуговування та автомайстернями сьогодні використовується ефективний інструмент для рихтування кузова без необхідності фарбування. В результаті можна видалити вм’ятини та зберегти оригінальний вигляд транспортного засобу. Під час процесу майстер використовує ряд пристосувань, про які й піде мова далі.

На сайті компанії AD-Instrument можна вигідно купити якісний інструмент для рихтування кузова напряму від виробника, тому ціна на обладнання не містить накруток: https://ad-instrument.com.ua/ua/g3419694-rihtovochnoe-oborudovanie. Серед величезного асортименту обладнання можна обрати якісні й функціональні інструменти та набори для рихтування авто. На всю продукцію є сертифікати відповідності міжнародним стандартам якості, що гарантує тривалий термін їх експлуатації.

Які інструменти для рихтування кузова необхідно мати на СТО

Жодне професійне СТО не уявляє роботи без рихтувальних та платформних стапелів і стендів за допомогою яких можна отримати доступ до днища авто будь-якого типу транспортних засобів. Завдяки таким інструментам для рихтування кузова відбувається розтягування металевих елементів, які зазнали механічних пошкоджень. Таким чином вдається швидко та ефективно повернути геометрію та форму авто.

Також надійними помічниками в роботі стануть набори, до складу яких входять клинові розпірки, зубчасті та плоскі опори, фланці, шланги, гідроциліндр тощо. Використовуються в роботі й зворотні молотки, коромисла та подушки. З їх допомогою вдається усунути невеликі пошкодження на кузові.

Інструмент для рихтування кузова: вимоги до обладнання

Для задоволення потреб будь-яких клієнтів на СТО повинний бути широкий асортимент інструментів для рихтування кузова як ручного типу, так і автоматичного. Сучасні пристосування можна придбати набором оптом напряму від виробника, що дозволяє суттєво заощадити та отримати якісний товар.

Сертифіковані інструменти легкі та практичні в застосуванні. Вони компактні та портативні, тому їх можна з легкістю брати на виїзд.

Для невеликої автомайстерні при виборі інструментів варто звернути увагу на базовий комплект. Пізніше можна докупити необхідне обладнання для конкретного випадку. Великим СТО варто мати у своєму арсеналі мобільні стенди для грузового та легкового автомобіля, що дозволить виправляти геометрію кузова після значних аварій.

Comments are closed.