Монтаж та обслуговування газових установок в Києві

Установка ГБО — актуальне рішення для тих, хто шукає можливості зменшення витрат на пальне.  Проте, обираючи хороший сервіс, варто керуватися не лише привабливою ціною на послугу, але також звертати увагу на досвід і професіоналізм команди майстрів. Саме таким критеріям відповідає сучасний сервіс ГБО.

На професійному СТО можна отримати якісну консультацію по встановленню газу на автомобіль, підбір потрібної апаратури, яка найкраще виконуватиме поставлені завдання. Спеціалізована станція технічного обслуговування по роботі з ГБО будь-якого покоління легко впорається з поставленими завданнями. 

Спеціалісти наголошують, що технічне обслуговування газового обладнання також є важливою запорукою його безпечного використання та збільшення терміну його використання. Ця послуга – недорога, але обов’язкова при проходженні транспортним засобом на газі перших 1500 км та кожних наступних 10 тис км. Зазначений ресурс заявлений не лише автосервісом, але й регламентований виробниками ГБО. 

Розрізняють два основних різновиди ТО газобалонного обладнання на авто:

  • «Нульове» – його проходження є обов’язковим, наприклад столичне СТО “Мотор-Газ” передбачає визначення ключових показників роботи та комплексне комп’ютерне налаштування ГБО індивідуально під манеру експлуатації тз.
  • Планове – рекомендовано проходити кожні 10000 км. Найчастіше, під час такого технічного обслуговування газової апаратури проводиться повна перевірка роботи агрегата. 

Під час якісного ТО фахівці “Мотор-Газ”:

  • проводять комп’ютерну діагностику ГБО;
  • оцінюють виявленні помилки в роботі системи;
  • здійснюють огляд на можливі механічні пошкодження всіх складових;
  • усувають наявні несправності та програмні поломки;
  • замінюють фільтри та зношені деталі;
  • перевіряють герметичність установки.

Записуватися на сервіс ГБО рекомендовано за 2-3 дні до запланованого візиту. Якщо необхідно позачергово виправити неполадку в роботі ГБО – сучасний сервіс в Києві допоможе відшукати причину та замінити всі несправні елементи в день звернення за умови вільних місць та часу. 

Визначитися, коли потрібно проходити сервісне обслуговування та перевірити, коли було здійснено останній візит на станцію допоможуть записи у фірмовій сервісній книжці. Такий документ видається автовласнику при монтажі установки та включає повну інформацію про тип ГБО, інструкцію його використання, графік проходження технічної перевірки.

Comments are closed.