Огляди Mazda 3 та думка експертів

Mazda 3 переконує особливо в аспекті добре закінченого та водночас привабливого дизайну. Деякі сумніви щодо продуктивності спочатку запущених двигунів розвіялися з запуском версій SkyActiv X, потужніших за початкові.

Автомобіль, який має привабливу ціну з огляду на якість та аксесуари. Це автомобіль, яким приємно їздити як на бензині, так і на дизелі. Оцінки експертів позитивні, але висвітлюють деякі негативні зауваження щодо комфорту багажника та задніх сидінь.

На момент запуску в лютому 2021 року нова версія, яка зосереджена на підтримці продуктивності двигуна SkyActiv X при одночасному зниженні споживання.

Мазда 3 Екстер’єр

Останнє покоління Mazda 3 оновило екстер’єр новим дизайном, який зробив лінії більш підтягнутими та вирішальними, особливо на передній частині. Транспортний засіб виграє, перш за все, в спортивності, завдяки спортивній і стрункішій передній частині. Також на задній панелі є деякі доопрацювання, а задня частина характеризується великою вертикальною стійкою.

В цілому, розміри Mazda 3 https://mazda.niko.ua/cars/mazda3-sedan/ подібні до розмірів середнього сегмента, довжина 4,46 метра і колісна база 2,73 метра. Ширина — 1,80 метра, а висота — 1,44 метра. Багажник пропонує 351 літр, який збільшується до 1019 літрів, коли спинки заднього ряду складені.

Mazda 3 Інтер’єр

Переходячи до інтер’єрів, Mazda 3 має приладову панель, на якій виділяється інформаційно -розважальна система, передана 8,8 -дюймовим сенсорним дисплеєм, який можна використовувати (про це ми поговоримо у відповідному розділі) для отримання всієї інформації, що стосується експлуатації автомобіля.

В іншому два передні сидіння регулюються. Також гарантується гідний простір на задній панелі відповідно до характеристик сегмента, а на яскравість впливає наявність особливої ​​форми задньої стійки.

Mazda 3 Мультимедіа та інформаційно-розважальна програма

Мультимедійний та інформаційно -розважальний відсік Mazda 3 має своє серце у сенсорному дисплеї на приладовій панелі, за допомогою якого можна керувати більшістю функцій автомобіля.

Потім мультимедійна система збагачується системою Bose з 12 динаміками. Ми також нагадуємо вам, що інформаційно-розважальна система сумісна з Apple CarPlay та Android Auto, і що завдяки цій інтеграції можна використовувати ваш смартфон через вбудований дисплей, підключивши сумісний пристрій.

Двигуни Mazda 3

Двигунів Mazda 3 два, що дозволяє мати чіткий і не дуже заплутаний вибір двигунів автомобілів азіатської компанії.

Перший з двигунів-Skyactiv-G, оснащений м’якою гібридною технологією: двигун 2.0, доступний у двох ступенях потужності, потужністю 122 і 150 к.с.

Другий з двигунів-2.0 Skyactiv-X потужністю 186 к. С., що працює на бензині, але зазвичай горіння відбувається за допомогою стиснення, як це відбувається у дизельному паливі, що зменшує споживання.

Комментарии запрещены.