Огляд автомобіля Citroen C3

Зручно, стильно та універсально

З моменту запуску моделі третього покоління C3 https://citroen.niko.ua/car/s3/ став для Citroen чимось на зразок історії успіху. Фактично, це бестселер бренду з більш ніж 780 000 продажами по всьому світу. Не дивно, що це оновлення середнього віку зосереджено на удосконаленні, а не на революцію, з тонкими змінами стилю, оновленим інтер’єром і новітніми бензиновими та дизельними двигунами.

Жоден інший автомобіль в цьому сегменті не пропонує стільки можливостей для персоналізації, пропонуючи колосальні 97 різних колірних поєднань кузова в порівнянні з 36 у попереднього автомобіля. Сюди входять сім кольорів кузова, чотири двоколірних кольорів даху (і відповідні дзеркала і обробка задньої чверті), а також чотири колірні пакети, які визначають такі важливі елементи, як окантовка протитуманних фар і колір вставки панелі Airbump.

Передня частина також була перепрофільована з новими світлодіодними фарами та оновленим зовнішнім виглядом, що надає йому сімейну схожість з новими C4 та e-C4. Модель також доступна з новими 17-дюймовими легкосплавними дисками та оновленим дизайном Airbump — не кожному до смаку, але вони, безумовно, корисні для захисту від неприємних вм’ятин і подряпин на автостоянці.

Усередині C3 — це комфорт — візьміть опціональні м’які передні сидіння, схожі на крісло, які входять в стандартну комплектацію всіх топових моделей Flair Plus. Будучи частиною програми Citroen «Advanced Comfort», кабіна була спроектована так, щоб ізолювати пасажирів, з ще більшим вибором, доступним з трьома різними варіантами обробки приладової панелі і відповідними деталями сидіння.

Є три рівні обробки салону: найдешевший — Feel дорожчий Flair і ще більше, ніж за Flair доведеться заплатити за Flair Plus. Стандартне обладнання у всіх трьох комплектаціях досить велике, щоб включати семидюймовий сенсорний екран з Apple CarPlay та Android Auto (який добре працює), автоматичний кондиціонер і круїз-контроль.

Варіанти трансмісії включають два бензинові двигуни PureTech потужністю 83 або 110 к.с. або дизельний BlueHDi потужністю 100 к.с. Що стосується коробок передач, бензинові та дизельні двигуни з меншою потужністю поставляються з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, в той час, як бензиновий двигун потужністю 110 к.с. доступний з шестиступінчастою механічною або шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Комментарии запрещены.