Гідроізоляція

У сезон дощів або ж у зимовий період, коли випадає велика кількість снігу, який починає згодом танути, часто можна помічати на фасаді брудні водяні патьоки. Вода, захоплюючи рештки пилу та бруду із фарби стікає по зовнішній поверхні будинку і не встигає висохнути за холодного вологого повітря. Щоб зберегти фасад естетично привабливим та не допускати затримки води на фасаді варто використовувати інноваційну фарбу StoColor Lotusan.

Але щоб вберегти від постійного чи періодичного контакту із водою чи вологою цоколь, варто іще на етапі будівництва обробити стіни спеціальним розчином – гідроізоляцією, яка створить захист не тільки від вологи, а також від водяного стовпа на рівні землі та цокольного поверху.

Гідроізоляція від STO в Україні представлена у двох варіантах, зокрема двокомпонентним органічним матеріалом, що вимішується із бетоном у співвідношенні 1:1 – StoFlexyl. Унікальність цього продукту у тому, що він витримує водяний стовп до 50 метрів, а сфера його застосування робить його іще й універсальним.

StoFlexyl може використовуватися в якості грунтівки, шпаклювальної маси і навіть клею для теплоізоляційних плит. Таким чином, використавши для наклеювання мінеральної вати чи пінополістирола на рівні цоколя гідроізоляцію StoFlexyl – отримуємо не лише міцну та надійну конструкцію, а також – захищаємо фасад від псування через взаємодію із дощовою водою, талим снігом чи грунтовими водами.

Окрім того, StoFlexyl може використовуватися за потреби для інтер’єрних робіт, для ізоляції окремих елементів – наприклад балкону, лоджії чи тераси. Гідроізоляція має добре зчеплення із усіма мінеральними та поліуретановими основами, зокрема із бітумом і створює додатковий армувальний шар для поверхні.

Інший варіант — гідроізоляція StoMurisol BD 1K, що становить собою однокомпонентне бітумне покриття, яке наноситься грубим шаром. Використовується для захисту цоколя від бризок води, підвищеної вологості та капілярної води на стінах фасаду.

StoMurisol герметизує стіни та елементи конструкції, які мають контакт із землею, також використовується в якості клею для теплоізоляційних плит на рівні до 30 см над землею. Матеріал має міжнародні сертифікати з якості та безпеки; за використання із пожежостійкими матеріалами – є негорючим і відповідає сучасним медичним та екологічним вимогам.

Наші спеціалісти допоможуть підібрати саме той варіант, який буде найбільш підходящим  у вашому випадку та розрахують кількість необхідного матеріалу.

Комментарии запрещены.