Фарба для внутрішніх робіт

При величезному виборі оздоблювальних матеріалів на ринку, сучасний дизайн жилої квартири тяжіє до мінімалістичного дизайну. Відсутність зайвих нефункціональних елементів, декор, що не відповідає характерові господарів – усе це відійшло у минуле. Останнє десятиліття в облаштуванні власного житла, власники новобудов надають перевагу скандинавському стилю – в кімнатах переважає велика кількість простору, чисті світлі стіни з мінімальним декором та світла підлога – це те, що залишається в тренді, не набридає і не «тисне» на власника впродовж років.

Найпопулярнішим матеріалом для оздоблення стін уже тривалий час є фарба для внутрішніх робіт. При чому, на ринку існує безліч видів та варіантів класичної білої фарби, проте вона може бути різного виду та призначення. Економічно недоцільно випускати фарби в готових кольорових рішеннях, оскільки серед величезної кількості кольорів та відтінків неможливо вгадати саме той відтінок про який мріє господар. Тому латексна фарба для інтер’єру виготовляється у базовому білому кольорі, який потім колорується згідно каталогу у бажаний відтінок. Якщо ж дизайн передбачає насичені яскраві кольори, тоді за основу береться напівпрозора базова фарба, яка дає можливість досягти бажаного результату.

Латексні фарби для внутрішніх робіт дають також можливість господарю обрати бажаний ступінь блиску поверхонь; залежно від різновиду обраної фарби стіни можуть бути глибоко-матові або шовковисто-матові, чи ж мати певний блиск, який допустимий за рахунок фарби на водній основі.

Латексна фарба відрізняється від аналогів на вододисперсійній основі тим, що має кращу уривистість – тобто при нанесенні лягає рівномірним шаром без просвітів та розмиття; а також дає можливість мити поверхню водою та хімічними засобами. Високоякісні інтер’єрні фарби витримують декілька тисяч циклів такого миття – а це означає, що стіни не бояться ні дитячих малюнків, ні жирових плям від приготування їжі на кухні. Це універсальний матеріал, яким можна вкривати стіни та стелю у будь-якій кімнаті і не перейматися, що губка не впорається із тим чи іншим видом забруднення.

Важливо, що інтер’єрні фарби усієї лінійки німецької марки STO пройшли міжнародну сертифікацію з безпеки та абсолютно не шкодять здоров’ю людини. Окрім того, більшість із них містять фунгіцидні добавки, які протистоять утворенню та розвитку грибка і плісняви на стінах та стелі вашої оселі.

Комментарии запрещены.