Наливні підлоги в Києві

Який вид покриття обрати, якщо вам потрібно здійснити будівельні роботи на великій площі, приміром у приміщеннях адміністративного чи промислового значення? Чудовим рішенням буде наливна підлога. Київ – особливе місто в плані будівництва; щодня тут зводяться десятки висоток, ростуть бізнес-центри, які потребують швидкого та надійного виконання рівня заданих робіт.

Яким чином встановлюються наливні підлоги, ми розповімо детальніше. Майстри шліфують бетонну поверхню, щоб зняти пиловий шар та максимально її вирівняти. Наступним етапом відбувається грунтування підлоги для набуття нею адгезивних властивостей. За потреби здійснюється підготовчий локальний ремонт, якщо попередні роботи були виконані неналежним чином. Далі замішується суміш для наливної підлоги на основі поліуретанового в’яжучого чи епоксидної смоли – залежно від майбутнього призначення приміщення та вимог, які ставить замовник. Наливні підлоги від STO містять необхідні компоненти та добавки, майстрам не потрібно «хімічити» — додавати пластифікатори та інші домішки. Готовим розчином заливають підлогу та рівномірно її розподіляють по поверхні, для ідеальнішого шару повітря видаляється за допомогою проходження голчастим валиком. Щоб не залишати слідів на свіжозалитій суміші, майстри одягають спеціальне шиповане взуття. Уже наступного дня по такій поверхні можна ходити, а за 2-3 дні – здавати в експлуатацію.

Промислові наливні підлоги досить популярні в будівництві завдяки своїм властивостям – створювати ідеальний рівний шар без стиків, таким чином, роботи на великих площах виконуються в один етап. Додамо, що вигляд такої підлоги можна оформити відповідно до бачення замовника – зробити поверхню матовою чи додати блиску, заколорувати в один тон чи поєднати декілька кольорів, прикрасити підлогу гліттером чи декоративними пластівцями – усі ці функції доступні із наливними підлогами STO.

Практичність таких поверхонь в приміщеннях адміністративного та промислового значення також має місце – мити наливні підлоги можна всіма доступними миючими засобами, дезінфікувати окропом, чи використовувати хімічні очисники. Також оптимальним рішенням у промислових та торгівельних майданчиках буде застосування очисної техніки. Зносостійкість наливних підлог чудово витримує щоденний проїзд миючих машин.

Будівельні матеріали німецької марки STO відповідають міжнародним нормам безпеки та екологічності та мають сертифікацію TÜV

Комментарии запрещены.