Навіщо скуповують автомобільні каталізатори

Найчастіше каталізатор, що вийшов з ладу не підлягає ремонту — залишається тільки замінити несправну запчастину. Однак це не означає, що відпрацьований пристрій більше не принесе ніякої користі. Автокаталізатор — популярний вид вторинної сировини. Каталітичні властивості таких деталей забезпечують рідкісні метали. Природний видобуток цих металів — складний процес, який забирає масу ресурсів, тому основними джерелами платини, родію і паладію служать відпрацьовані автокаталізатори.

Щоб уникнути дорогого ремонту автомобіля, рекомендуємо вчасно здавати відпрацьовані деталі на брухт. Переробні підприємства пропонують вигідні ціни на автозапчастини — особливо високо оцінюються рідкісні платиновмісні вироби.

Замість того, щоб викидати непридатну запчастину, варто звернутися в спеціалізований пункт прийому https://demimotors.com/, адже утилізація таких виробів на звалищах призводить до забруднення навколишнього середовища. Дізнайтеся як працює скупка каталізаторів і як заробити на продажі приладів.

Кому продати б/у каталізатор

Продати автомобільний каталізатор не складе труднощів. Непридатний каталізатор необхідно в найкоротші терміни замінити на новий, але в той же час викидати старий не варто. На сьогодні широкого поширення набули послуги зі скупки вживаних каталізаторів, пропоновані пунктами прийому.

Перед тим, як здати автокаталізатор, порівняйте пропозиції в декількох компаніях. Компанія Demi Motors Recycling скуповує нейтралізатори і сажеві фільтри за максимально високою вартістю по всій Україні https://demimotors.com/city/, оскільки при оцінці враховує не тільки відсотковий вміст металів, але і технічні характеристики авто, об’єм партії, країну виробництва деталей. Ціни запчастин розраховуються індивідуально, з урахуванням виду і кількості дорогоцінних металів у складі. Найдорожчими вважаються платиновмісні фільтри, які встановлюють на автомобілі з дизельним двигуном.

Крім того, що власник відпрацьованого каталізатора може отримати за нього гідну грошову суму, так ще й за кошти таких пунктів прийому можна правильно його утилізувати. Адже крім цінних матеріалів, він містить і отруйні речовини, що забруднюють навколишнє середовище та шкодять здоров’ю людини. Тому просто викинути поламаний каталізатор — необдумане та екологічно не раціональне рішення.

Сам автокат може бути керамічний або металевий, що вже вартує грошей. А безпосередньо процес очищення вихлопних газів здійснюється за допомогою дорогоцінних елементів, які присутні в пристрої навіть після його поломки. Тому, скупка старих каталізаторів досить вигідна справа, від якої виграють усі, тим більше клієнт.

Скупка каталізаторів — послуга, що пропонують спеціалізовані сервіси, вигідна насамперед клієнтові. Фахівці обов’язково враховують такі чинники, як ступінь зносу та технічні характеристики транспортного засобу. Такий підхід дозволяє пропонувати найвигідніші на ринку ціни! Переконайтеся — отримати компенсацію за непридатний прилад можливо!

Комментарии запрещены.