Конвертувати зображення в pdf

Декілька зображень у ПДФ
Конвертувати зображення в pdf — дивно? Зовсім ні, скоріше навіть навпаки. Давайте розберемося чому.

Перше — це зручність. Думаю, нікому не подобається відправляти пачку фотографій поштучно або довго шукати кожну в окремій папці. Логічніше зберігати їх всіх в одному файлі, що найкраще дозволить зробити Portable Document формат.

На додачу до цього після конвертації картинок в pdf ви отримуєте такі плюси: стандартизованность (кінцевий документ буде мати один і той же зовнішній вигляд на всіх пристроях), готовність до друку і мінімальний розмір.

Щоб зробити саму конвертацію малюнка в pdf, не потрібно бути асом у сфері IT-технологій, досить спочатку вивантажити одне або кілька фото з локального сховища чи скористатися однією з інтеграцій (ми взаємодіємо з Google Drive і Dropbox). На цьому етапі Ви можете виконувати різні маніпуляції з вибраними графічними об’єктами: повертати їх, міняти місцями, видаляти і завантажувати нові. Після всіх налаштувань варто почати саму трансформацію кількох фото в один pdf, це можна зробити за допомогою кліка на кнопку «Згенерувати». Цей процес зазвичай займає кілька секунд, після чого ви можете зберегти готовий екземпляр на жорсткий диск або ж скористатися одним з вищевказаних сервісів.

Хочеться звернути Вашу увагу на те, що всі зміни відбуваються виключно в браузері, без задіяння додаткових серверів, що забезпечує повну конфіденційність і безпеку.

Комментарии запрещены.