Бажаєте замовити торгові вітрини? Фабрика «Слон» відкрита для всіх

Стильні та сучасні меблі від львівської фабрики «Слон»

Бізнес – не просто реєстрація підприємства та відкриті двері. Насамперед, це ідеально сплановане місце провадження діяльності, особливо у вигляді торгової мережі, магазину чи іншого громадського закладу. І саме тут більшість бізнесменів має купити торгові острівці або замовити виготовлення прилавків чи вітрин за власним проектом — https://www.torgmebli.com.ua/

Роль торгових меблів нерідко недооцінюється – застарілі моделі та відсутність ремонту назавжди відіб’є від вашої точки справжніх покупців. Задля розширення цільової аудиторії варто замовити торгові прилавки в Україні, які швидко приваблюють навіть тих відвідувачів, які збирались пройти повз. Простий приклад – ювелірна точка посеред великого гіпермаркету, де встановлені скляні вітрини з алюмінієвим профілем. Неможливо пройти, правда?

Бажаєте замовити торгові вітрини? Фабрика «Слон» відкрита для всіх

Важливою особливості співпраці с компанією «Слон» у Львові є відсутність обмежень щодо типу, розмірів, форм та декору майбутніх меблів. Тут з легкістю виконають індивідуальний проект для невеликих приміщень, де немає великої площі, або великого супермаркету, де необхідні масивні меблі.

Торгові острівці на замовлення від «Слон» – це вища якість та гарантовано довга експлуатація. Співпраця відбувається наступним чином:

  • клієнт надає готовий ескіз майбутніх меблів;
  • або надає габарити приміщення та узгоджує деталі щодо майбутньої моделі;
  • у першому випадку майстри починають роботу;
  • у другому – розробляється новий проект, після чого узгоджується з клієнтом та починається виготовлення.

Рішення купити магазинні вітрини в Україні від фабрики «Слон» також вигідне доступними цінами. Під час індивідуального виготовлення кінцева вартість оголошується перед початком робіт. За потреби кожний власник торгової точки чи мережі може замовити індивідуальний дизайн майбутніх меблів, який створить індивідуальну атмосферу та дозолить відвідувачам впізнавати точки мережі у місті.

Вітрини зі скла та алюмінію на замовлення

Це ще один гарний спосіб мотивувати покупців завітати до крамниці. У бажанні купити скляні вітрини з алюмінієвим профілем бізнесмен отримає яскраву, гармонічну, блискучу вітрину, яка тільки підкреслює асортимент та вигляд товарів.

Якщо необхідно купити торгові вітрини, прилавки, острівці найвищої якості та без обмежень за кольором, формою, габаритами, звертайтеся за телефонами на сайті прямо зараз!

Комментарии запрещены.